Hakkında dügün davetiye sözleri

Wiki Article


Beraberliğimizi resmileştirirken bu özel ve eşsiz bir günde sizlerin bile varlığı bizleri çok onurlandıracaktır

Evlilik Davetiyesi 16; Beraberliğimizi evliliğe götürücü bu yolda mutluluğumuzu siz maliyetli dostlarımızla üleşmek istiyoruz…

Geleceğe hakikat atacakları bu ilk etapı beraberce yürümek ve mutluluğu üleşmek üzere sizlerle alay malay olmaktan saadet duyarlar.

• Aşkımızın akıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu şeb, mutluluğa varırken yönımızda olmaya ne dersiniz?

Bir çok şeye oldu dedik… bizim olmamızı sağlayıcı bir mebdelangıç gine bir evetti… bu su tekrar bir tamam diyeceğiz ve hiç yıkılmamasını dilediğimiz bir yuva kuracağız…düğün törenimiz bile siz saygınlık dostlarımızı aramızda görmekten izzetinefis duyarız..

Hayat boyunca sürmesini dilediğimiz bu özel günde oldu derken sizleri bile aramızda görmekten ongunluk duyacağız…

Hayatımızın en anlamlı hasetnde siz yâr dostlarımızla müşterek olmaktan izzetinefis duyacağız.

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, feza mavi bir emekle alkışlanmalı bunu davetiye sözleri denizler derece ıslak bir utangaçlıkla koşmalı dalgalarına adam sevdi mi! Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden mebdelamalı kısaca pişhınç kazanç kokusu gelmeli sonrasında.

Aşkımızın sonsuza denli makam ve bahtiyarlık ile sürebilmesi dileğimizle sizleri aramızda görmekten mesut olacağız…

Bir olan kalbimizin gibi ellerimiz gibi hayatlarımızı da birleştirdiğimiz bu özel günde sizleri bile aramız da görmekten sevinç duyarız…

Sevgimizle yeşerdi umutlarımız. Yuva kurmakta azimliyız. Sizler olmadan kut evetşanmaz. Bu sevenleri dostlarımız sade bırakmaz.

Geleceğe doğru atacakları bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu benimsemek üzere sizlerle bile olmaktan kâm duyarlar.

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi dileği ile ortak evetşlakin girişim attığımız bu özel günde sizlerle yanında olmaktan mutluluk duyacağız.

• Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışgelgel dedik, aldık cevapımızı sefillik. Kim ne derse desin verdik sonucumızı: evlilik

Report this wiki page